lördag 24 februari 2007

Följ med till Lulas land!

Du har hamnat på Brasilienbloggen, som skrivs av socialademokraterna i Västmanland och Örebro län. Sedan några år tillbaka driver Socialdemokraterna i samverkan med Olof Palme centret, PT (Partido dos Trabalhadores) och Instituto Jorge Baptista ett demokrati- och utbildningsprojekt i staden Osasco i den enorma Sao Paulo regionen.

Vi har gjort två resor dit tidigare och på tisdag blir det dags att för tredje gången att besöka vännerna i Osasco, Sao Paulo.

Vår delegation denna gång består av Marie-Loiuse Forsberg Fransson, landstingsstyrelsens ordförande i Örebro län, Pelle Strengbom, kommunalråd i Kungsör, Andreas Karlsson och Lars Eriksson, partiombudsmän i Örebro respektive Västmanland samt Jenny Steen och Carin Lidman, politiska sekreterare i respektive landsting.

Här bloggar vi direkt från Brasilien för alla som vill följa vår resa.

Sao Paulo från luften. Staden är Brasiliens största och har 10,2 miljoner invånare. Hela storstadsområdet har 19,4 miljoner invånare. Staden Osasco som vi besöker ligger i delstaten Sao Paulo och har cirka 700.000 invånare.


Samtal med företrädare från PT däribland deras internationella sekreterare.



1 kommentar:

olle sa...

Lycka till med Brasilienresan. Kom ihåg att hälsa Luiz och övriga kamrater där från mig. Jag är i Rom och Haag på tjänsteresa den här veckan. Ser fram emot att l´äsa om era äventyr där, och att ta emot en Brasiliansk delegation i riksdagen framöver.
Ha det gott
Olle